Δωρεά αλεξίσφαιρων γιλέκων και μηχανογραφικού εξοπλισμού από την «Energean oil» στην Διεύθυνση Αστυνομίας Καβάλας

10 Οκτωβρίου 201716:28

Το πρωί της Δευτέρας, στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για την παραλαβή αλεξίσφαιρων γιλέκων και μηχανογραφικού εξοπλισμού, τα οποία προσέφερε ανιδιοτελώς η εταιρεία «Energean oil & gas» για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, ως ένδειξη αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου που επιτελεί η Ελληνική Αστυνομία στο κοινωνικό σύνολο.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία παραχώρησε δέκα (10) αλεξίσφαιρα γιλέκα για την κάλυψη των αναγκών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας, καθώς και μηχανογραφικό εξοπλισμό για τις ανάγκες διαφόρων άλλων υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας.  

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Γκράνας, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον εκπρόσωπο της εταιρείας κ. Δημήτριο Γόντικα και του απένειμε τιμητική πλακέτα ως ένδειξη αναγνώρισης της γενναιόδωρης αυτής προσφοράς.   

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr