Κάντε χώρο – Τώρα η Περιφέρεια γεμίζει και από Γάλλους τουρίστες

11 Οκτωβρίου 201719:56

Κάθε δελτίο τύπου της Περιφέρειας περιέχει ιαχές επιτυχίας, και αναρωτιόμαστε, σε όλες αυτές τις εκθέσεις που συμμετέχει, σε καμιά δεν έχει αποτυχία. Η Περιφέρεια συμμετείχε  στη διεθνή επαγγελματική έκθεση τουρισμού “International French Travel Market – TOP RESA και με ανακοίνωση της ενημερώνει για την νέα τεράστια επιτυχία. 

Οπότε, κάντε χώρο να χωρέσουν οι Γάλλοι και μάθετε να φτιάχνεται κρουασάν ,

(και αυτή η νέα επιτυχία δεν συνοδεύεται από φωτογραφικό υλικό. Προφανώς τελείωσε το φιλμ από το τράβα τράβα τον Περιφερειάρχη)

Σε μια από τις πιο σημαντικές εκθέσεις για επαγγελματίες του τουρισμού, τη Διεθνή Έκθεση International French Trade Market Top Resa – IFTM 2017 (26-29 Σεπτεμβρίου 2017), συμμετείχε η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Πρόκειται για μία από τις πλέον σημαντικές εκθέσεις τουρισμού στη Γαλλία, που σηματοδοτεί την ετήσια συνάντηση των Γάλλων επαγγελματιών τουρισμού με εκθέτες από όλο τον κόσμο. Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειάς μας συμμετείχαν σε B2B συναντήσεις με τους μεγαλύτερους τουριστικούς πράκτορες της Γαλλίας, καθώς και με διαμορφωτές της κοινής γνώμης (ΜΜΕ και bloggers).

Τόσο με την παρουσία μας στην εν λόγω έκθεση, όσο και με τη διοργάνωση ταξιδιών εξοικείωσης (fam trips) που θα διοργανώσει στο προσεχές διάστημα για Γάλλους επαγγελματίες του τουρισμού, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης φιλοδοξεί να γίνει πόλος έλξης για τη γαλλική αγορά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Εθνικού Συμβουλίου Τουρισμού της Γαλλίας, οι Γάλλοι τουρίστες δίνουν έμφαση στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών σε θεματικές μορφές τουρισμού και όχι μόνο στο μοντέλο «ήλιος – θάλασσα». Οι Γάλλοι τουρίστες διαμένουν πολλές ημέρες στις περιοχές που επισκέπτονται και ξοδεύουν περισσότερα χρήματα συγκριτικά με άλλους Ευρωπαίους τουρίστες.

Τέλος ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ. Κώστας Αντωνιάδης θέλει να ευχαριστήσει την Υπουργό Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά και το Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Κων/νο Τσάγα για την ΔΩΡΕΑΝ παραχώρηση περιπτέρου προς την Περιφέρεια Α.Μ.Θ. στην εν λόγω έκθεση.   

Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Α.Μ.Θ.

Κωνσταντίνος Αντωνιάδης

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr