Συνάντηση Μέτιου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό

17 Οκτωβρίου 201722:21

Τον Πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Κώστα Αγοραστό συνάντησε στην έδρα της Περιφέρειας ο Περιφερειάρχης της ΑΜΘ. Κατά τη διάρκειά της συνάντησης  Ο Χρήστος Μέτιος ενημέρωσε τον κ. Αγοραστό για τον στρατηγικό αναπτυξιακό σχεδιασμό της Περιφέρειάς , την εξέλιξη του ΕΣΠΑ και τα προβλήματα που υπάρχουν. 


Ο ρόλος των Περιφερειών στην τοπική ανάπτυξη είναι ιδιαίτερα σημαντικός και η κυβέρνηση οφείλει να διασφαλίσει την αποτελεσματική λειτουργία τους.
Επίσης ο Χρήστος Μέτιος υποδέχθηκε και την Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου κ. Χριστιάνα Καλογήρου, με την υπάρχει συνεργασία σε μια σειρά από θέματα κοινού ενδιαφέροντος, καθώς επίσης και τα υπόλοιπα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ.
Στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΝΠΕ που ακολούθησε, αποφασίσθηκε πως η εκδήλωση που θα οργανώσει η Περιφέρειά στη μνήμη του αείμνηστου Περιφερειάρχη Γιώργου Παυλίδη θα τεθεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Επίσης, στη μνήμη του Γιώργου Παυλίδη, η ΕΝΠΕ θα καθιερώσει ετήσια υποτροφία για μεταπτυχιακές σπουδές.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr