“Στενάχωρη” συνάντηση Μέτιου με βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας

2 Ιανουαρίου 201917:52

Ασκήσεις θάρρους και ελπίδας από τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας προς τον Χρήστο Μέτιο. Ο νυν Περιφερειάρχης τα βρίσκει λίγο δύσκολα απέναντι στους “αντάρτες” και το κόμμα επιστράτευσε βουλευτές για την στήριξη του. 

Η φωτογραφία όμως και τα πρόσωπα των κυρίων Παναγιωτόπουλου (Καβάλα), Κυριαζίδη (Δράμα) και Δημοσχάκη (Έβρου) αποτυπώνουν την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η υποψηφιότητα Μέτιου.

Η συνάντηση έγινε με αφορμή  το τοπίο της ανώτατης εκπαίδευσης στην Περιφέρεια ΑΜΘ, όπως αυτό διαμορφώνεται μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για ίδρυση του νέου Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη και νέας Νομικής Σχολής στην Πάτρα.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη γραπτή ερώτηση των τριών Βουλευτών προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων σχετικά με την απόφαση του Υπουργού να συγχωνευτεί το ΤΕΙ Καβάλας, Δράμας και Διδυμοτείχου με το Διεθνές Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης αλλά και την παραίτηση του προέδρου της διοικούσας επιτροπής του Διεθνούς Πανεπιστημίου κ. Κώστα Γραμμένου.

Στη συνάντηση προσκλήθηκε και εξέθεσε τις απόψεις του για το θέμα και ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Αλέξανδρος Πολυχρονίδης.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr