Κουρτινόξυλα - HomePraktika

Τα κουρτινόξυλα ως διακόσμηση του σπιτιού και γιατί να τα επιλέξετε

11 Οκτωβρίου 201713:08

Τα κουρτινόξυλα είναι μερικά από τα ήδη του σπιτιού όπου η χρήση τους είναι πολυδιάστατη. Θεωρούνται από τα πιο χρήσιμα αντικείμενα στο χώρο του σπιτιού καθώς μαζί με τις κουρτίνες μπορούν να μας προσφέρουν αποτελεσματική σκίαση αλλά και προστασία από τα αδιάκριτα βλέμματα. Ταυτόχρονα εκτός από την χρηστικότητα τους καταφέρνουν με τον σύγχρονο και μοντέρνο σχεδιασμό τους να μπορούν να αλλάξουν την διακόσμηση και να εμπλουτίσουν και αυτά με την σειρά τους το εσωτερικό του σπιτιού σας.

Τα πιο δημοφιλή κουρτινόξυλα στην αγορά είναι τα μεταλλικά και συγκεκριμένα τα inox διότι καταφέρνουν να έχουν απαράμιλλη αντοχή στον χρόνο χωρίς να χρειαστεί να τα αντικαταστήσετε μετά από κάποια χρόνια όπως τα ξύλινα, βρίσκονται πρώτα σε πωλήσεις τα τελευταία 10 χρόνια καθώς τα προτιμούν όλο ένα και περισσότεροι, οι λόγοι που κανείς τα επιλέγει είναι πως μπορεί να τα βρει σε αρκετά οικονομικές τιμές σε ποικιλία σχεδίων αλλά και να περιηγηθεί ανάμεσα σε μια τεράστια παλέτα χρωμάτων.

Με τα inox κουρτινόξυλα έχετε την δυνατότητα να τα τοποθετήσετε και μόνοι σας χωρίς καμιά δυσκολία αρκεί να πιάνουν λιγάκι τα χέρια σας, οι συσκευασίες τους συνήθως συνοδεύονται εκτός από τα κουρτινόξυλα που έχετε επιλέξει και από τις κατάλληλες βίδες και ούπα όπου θα χρειαστούν για να τα στηρίξετε στον τοίχο σας. Όσο για τις συμβουλές τοποθέτησης και τι εργαλεία θα χρειαστείτε θα επανέλθουμε με νέο άρθρο όπου εξολοκλήρου θα αναφερόμαστε πως θα τα καταφέρετε.

Τώρα εάν είστε από αυτούς που τα θέλουν όλα έτοιμα τότε καλά κάνετε γιατί εμείς συγκεντρώσαμε για εσάς μερικά από τα αγαπημένα μας σχέδια για να διαλέξετε πάντα στις πιο προσιτές τιμές ώστε να μην ξοδέψετε μια περιουσία για απλή αλλαγής διακόσμησης στον προσωπικό σας χώρο.

Θα ξεκινήσουμε πρώτα με έναν χρωματισμό και σχέδιο όπου δύσκολα κάποιος τα επιλέγει για κουρτινόξυλα αλλά εμείς είμαστε εδώ να σας δείξουμε πρωτότυπα και ξεχωριστά σχέδια σε αποχρώσεις που λίγοι θα τολμούσαν να επιλέξουν. Το νέο βιομηχανικού στυλ κουρτινόξυλο από την Domus σε ματ ανθρακί χρωματισμό και με τελειώματα στις άκρες χρυσές βάνες είναι η επιτομή του desing και αυτό που χρειάζεται ένας χώρος για να κερδίσει χαρακτήρα και στυλ.

Κουρτινόξυλα Domus - HomePraktika

Επόμενο στην σειρά ένα εντυπωσιακό κουρτινόξυλο το οποίο θα μπορούσε κάλλιστα να ήταν τοποθετημένο σε πρωθυπουργική σουίτα σε κάποιο ακριβό ξενοδοχείο, το κουρτινόξυλο κόσμημα έρχεται αυτή την φορά από τη Ζωγομετάλ σε διαφορετικό από τα συνηθισμένα στρόγγυλο γεωμετρικό σχήμα, τετραγωποιημένο σχήμα με αντίστοιχους κρίκους στο ίδιο τετράγωνο μοτίβο. Την παράσταση κλέβουν τα τοποθετημένα Swarovski στις άκρες του κουρτινόξυλου σε μαύρο και λευκό χρώμα που σε συνδυασμό με την inox απόχρωση κάνουν ένα μοναδικό σύνολο.

Κουρτινόξυλα Swarovski - HomePraktika

Οι τιμές τους είναι προσιτές σε σύγκριση με την ποιότητα τους αλλά και τα μοναδικά τους σχέδια, βέβαια αυτό είναι αντικειμενικό σε περίπτωση που χρειάζεστε πολλά κουρτινόξυλα τότε το μόνο σίγουρο είναι πως δεν σας συμφέρει να προβείτε στην αγορά τους. Αν χρειάζεστε ποσότητα σε κουρτινόξυλα για όλο το σπίτι τότε προτιμήστε πιο απλά σχέδια για να σας έρθουν και πιο οικονομικά οι τιμές τους συνήθως ξεκινούν από 30 ευρώ και άνω μια γρήγορη ματιά σε διάφορα eshop θα σας κατατοπίσει.

Αρθρογράφος

mm
Τμήμα Ειδήσεων Hellas Press Media
Η Hellas Press Media είναι το πρώτο ενημερωτικό Δίκτυο που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Αν θέλετε να ενταχθείτε στο Δίκτυο επικοινωνήστε στο info@hellaspressmedia.gr